VAPI ZA SPONZORIMA: Duško Vujošević opet traži pare
Foto: Fonet Ap

Partizan u problemu

VAPI ZA SPONZORIMA: Duško Vujošević opet traži pare

Košarka -
Neophodna nam je pomoć svih koji vole Partizan jer nemamo budžet ni za ovaj tim zbog velikih dugovanja iz prethodnih sezona

Nema se para, nema se čime...Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da o novim pojačanjima u ekipi nema govora jer klub nema budžet ni za ovu sezonu i da im je potrebna sva moguća materijalna pomoć. Crno-beli večeras igraju protiv Zadra (21.00).- Ne razmišljamo o pojačanjima jer nemamo obezbeđen budžet ni za ovaj tim zbog dugovanja iz prethodnih godina. Neophodna nam je pomoć svih ljudi koji vole Partizan, kao i svih navijača koji kupovinom ulaznice za meč, osim što gledaju utakmicu, na taj način pomažu i klubu - izjavio je Vujošević.Trener crno-belih je dodao da gust raspored kombinacije evroligaških utakmica i utakmica ABA lige može da ostavi posledice zbog loše organizovanih putovanja.- Tek smo se u petak veče vratili iz Barselone i ekipe koje igraju jednu utakmicu nedeljno su u izvesnoj prednosti. Gust raspored može biti problem zbog loše organizovanosti putovanja, mi smo u Barselonu išli preko Istanbula i borimo se za sponzorski ugovorom sa „Er Srbijom“, jer su prema Zvezdi napravili takav korak, a mi se nadamo istom tretmanu - naveo je Vujošević. On je dodao da njegova ekipa mora da bude potpuno koncentrisana i motivisana protiv Zadrana.- Zadar je klub koji je doživeo promene zbog materijalnih problema, ali se na početku sezone pokazao boljim nego što se očekivalo. Borbena su ekipa i zahtevaju potpunu koncentraciju i motivaciju. Svi klubovi koji su imali lošu procenu njihovog kvaliteta nisu dobro prošli - izjavio je Vujošević.

Radonjić: Sve počiva na odbraniTrener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-beli moraju da poprave igru u odbrani u odnosu na meč s ruskom Lokomotivom na startu Evrolige ako žele da danas (17.00) pobede Olimpiju u Ljubljani.- Moramo da ispravimo neke stvari u odbrani i da intervale dobre defanzive, kojih je bilo u utakmici s Lokomotivom, produžimo na veći deo utakmice. Veoma je važno da ostvarimo kontinuitet u igri, koji nismo imali u prošlom meču - rekao je Radonjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track