ON IMA TALENAT: Nedović Amerima otpevao Šabana!

Srbin u nba se latio mikrofona

ON IMA TALENAT: Nedović Amerima otpevao Šabana!

Košarka -
Folker Bek Golden Stejta publiku razveselio hitom „Još ovu noć za njene oči“, a Kuzmić se odlučio za Zvezdinu navijačku „Dobro znaj“

Ko slavuj!Košarkaš Golden Stejta Nemanja Nedović na otvorenom treningu Voriorsa pokazao je i muzičke kvalitete pevajući hit Šabana Šaulića „Još ovu noć za njene oči“ i pobrao aplauz u dvorani. On je prisutnima poručio da ga neće razumeti, što njima nije smetalo da poslušaju našeg reprezentativca.Pre toga Endru Bogut i Drejmond Grin su Nedoviću i košarkašu iz Republike Srpske Ognjenu Kuzmiću poklonili rančeve s dečjim aplikacijama i smešnim kapama, što je oduševilo sve prisutne u hali gde se održavao otvoreni trening. Posle toga obojica su se latili mikrofona, a talentovani igrač iz Republike Srpske otpevao je pesmu navijača Zvezde „Dobro znaj“.Šaban Šaulić u izjavi za Kurir nije krio zadovoljstvo što je Nemanja Nedović otpevao baš njegovu pesmu, i to u dalekoj Americi.- Počastvovan sam što je moju pesmu otpevao naš košarkaš. Stvarno je lepo kad tako nešto čuješ i bilo bi mi drago da upoznam Nedovića i da mu zahvalim. Volim sport i čitav život sam u njemu, čak sam i trenirao fudbal. Poznajem mnogo vrhunskih sportista, ali ovo je nešto posebno - poručio je Šaulić.

Kapa i glas za medalju... Nedović u akciji
Kapa i glas za medalju... Nedović u akciji

Pekmen pevao za Novu godinuNemanja Nedović nije prvi košarkaš sa ovih prostora koji je pevao u NBA ligi. Pre njega to je uradio igrač Minesote Nikola Peković, koji je, zajedno s Rikijem Rubijem i Andrejom Kirilenkom, čestitao božićne i novogodišnje praznike pokušavajući da otpeva pesmicu.Pre toga svi su pričali o raznim zanimljivim poslasticama iz svoje zemlje, a Pekmen je kratko rekao da voli da jede meso.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track