RADONJIĆ: Neophodna podrška sa tribina da pobedimo Cedevitu
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

JADRANSKA LIGA

RADONJIĆ: Neophodna podrška sa tribina da pobedimo Cedevitu

Košarka -
Zvezdin strateg je kazao da bi ekipi velika podrška navijača u meču sa Cedevitom mnogo značila, kao i da bi ključ odbrane mogla da bude dobra igra u odbrani

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je njegova ekipa prilično istrošena fizički i emotivno posle pobede nad Laboral Kučom u Evroligi, te da protiv Cedevite u Jadranskoj ligi očekuje težak meč.

"Cedevita u ovoj sezoni ima izvanredan koncept. U ekipi je veliki broj mladih igrača, a angažovali su izuzetnog trenera, Jasmina Repešu. Bez svake sumnje, predstoji nam težak meč, jer se sastaju dva tima koja će se boriti za sam vrh i plasman u Evroligu", rekao je Radonjić.

Zvezdin strateg je kazao da bi ekipi velika podrška navijača u meču sa Cedevitom mnogo značila, kao i da bi ključ odbrane mogla da bude dobra igra u odbrani.

"Nadam se da će podrška navijača biti velika, jer nam je ta dodatna energija sa tribina neophodna kako bismo došli do pobede. Cedevita dolazi u Beograd sa velikim samopouzdanjem. Međutim, naša želja je da čvrstom igrom i jakom odbranomm da dođemo do željenog rezultata", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda će sutra od 17.00 u hali Pionir dočekati Cedevitu u utakmici sedmog kola regionalne Jadranske lige. Cedevita se posle šest odigranih utakmica nalazi na prvom mestu sa pet pobeda i jednim porazom, dok je Zvezda treća sa četiri trijumfa i dva poraza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja