SVE ZA LJUBAV: Đilas namestio posao tati svoje devojke Ane Dabović!

Udomio budućeg tasta

SVE ZA LJUBAV: Đilas namestio posao tati svoje devojke Ane Dabović!

Košarka -
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije navodno urgirao da za trenera košarkašica Partizana bude postavljen Milan Dabović

BEOGRAD - Mesecima čuvali tajnu.

Bivši gradonačelnik Dragan Đilas kumovao je postavljanju Milana Dabovića, oca svoje devojke Ane, košarkašice moskovskog Dinama, na mesto trenera ženskog KK Partizan, saznaje Kurir. Kako naš izvor navodi, ljubav sa srpskom reprezentativkom, rodom iz Herceg Novog, uticala je da Đilas, iako zvezdaš, postane redovni posetilac utakmica koje igraju košarkašice Partizana!- Anina rođena sestra Milica igrala je u Partizanu do ovog leta. Njen otac Milan Dabović iznenada je postavljen za trenera košarkašica, koje je pre njega vodila selektorka Marina Maljković. Istovremeno, Đilas je postao redovni posetilac utakmica ovog kluba - otkriva izvor Kurira.Na utakmici Partizan - Hemofarm, kako kaže naš izvor, bivši gradonačelnik sedeo je tik iza klupe Partizana.

- Čak su mu tokom utakmice prilazili s klupe i očigledno se konsultovali s njim. Po završetku, čestitao je timu pobedu od 15 koševa razlike - kaže on.Kako navodi, ljubav mlade košarkašice, koja trenutno igra u moskovskom Dinamu, i aktuelnog predsednika Košarkaškog saveza Srbije planula je pre sedam meseci i jasno je da, bez obzira na veliku razliku u godinama, njena porodica nema ništa protiv.

- Da ljubav cveta, ljudima iz sveta košarke poznato je već mesecima. Letos, dok su se košarkašice pripremale za Evropsko prvenstvo, Đilasa je svakog dana bilo moguće videti u Kovilovu, gde su devojke bile smeštene - kaže on.

Dragan Đilas
Dragan Đilas

Zaljubljeni par... Đilas i Dabovićeva u Moskvi
Zaljubljeni par... Đilas i Dabovićeva u Moskvi

Đilas dolazio po Anu u karantin!Dragan Đilas, kako otkriva sagovornik Kurira, dolazio je svakog dana posle treninga po Anu Dabović. Redovno ju je vraćao u hotel do 23 sata, jer su košarkašice do tada imale izlaz.

- Pokušavali su da sakriju ljubav od Aninih koleginica, pa se dešavalo da kruže oko hotela sve dok ostale košarkašice ne uđu u svoju sobu. Tek kad bi prostor bio „čist“, Ana je izlazila iz njegovog automobila - priseća se on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track