Najnovije vesti

LABOVIĆ: Nestrpljivo čekam da istrčim na parket
Foto: Tanjug

Posle teške povrede vraća se na parket

LABOVIĆ: Nestrpljivo čekam da istrčim na parket

Košarka
Labović, koji je prethodno bio na probi u Laboral Kući, nije krio oduševljenje što će ponovo moći da se maksimalno posveti košarci

Srpski košarkaš Dragan Labović potpisao je ugovor sa poljskim Košalinom.

 

Nakon skoro jednogodišnje pauze uzrokovane povredom ahilove tetive i prekida saradnje sa Nižnjim iz Novgoroda, 26-godišnji košarkaš pronašao je novi klub.

-Uspeo sam da pronađem novu sredinu i presrećan sam. Posle ove povrede shvatio sam koliko mi je košarka važna i koliko je volim. Jedva čekam da istrčim na parket i krenem da igram utakmice. Spremao sam se vredno čitavo leto, sada je na redu da se sve to vrati kroz rezultate na terenu -  rekao je Labović.

Pomoć u prilagođavanju na poljsku ligu Labović će imati u Gašperu Okornu i Igoru Miličiću prvom treneru i asistentu poljske ekipe.

-Ovo je prava sredina da se u ovoj sezoni vratim u pravom svetlu i da pokažem da i dalje mogu da igram vrhunsku košarku - smatra Labović.

Priliku da pokaže šta ume, nekadašnji igrač FMP-a, Borca, Arisa, Skajlajnersa, Jeniseja, Krasnijeh Krila i Nižnjog, imaće 16. novembra  protiv ekipe Stabil Jeziora.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...