ODLIČAN POVRATAK: Labovićevih 12 poena na debiju

Posle jednogodišnje pauze

ODLIČAN POVRATAK: Labovićevih 12 poena na debiju

Košarka -
Naravno da mi je bilo bitno kako ću da odigram posle skoro cele godine van parketa, ali više bih voleo da je debi bio loš, a da smo pobedili, rekao krilni centar

Izgubio je, ali je na neki način pobednik. Posle pauze koja je trajala skoro godinu dana, zbog teške povrede, iskusni krilni centar Dragan Labović vratio se na parket, i to u dresu poljskog Košalina.

On je, i pored poraza protiv Tarnobržega (78:95), imao odličan debi, pošto je za 22 minuta ubacio 12 poena, uz dva skoka i asistenciju, pa je bio među najzapaženijima na ovom duelu."Debi je bio odličan, međutim, utakmica je izgubljena još u prvih pet minuta. Naravno da mi je bilo bitno kako ću da odigram posle skoro cele godine van parketa, ali više bih voleo da je debi bio loš, a da smo pobedili. Ovde se igra utakmica jednom nedeljno, tako da imam puno prostora za trening i podizanje forme", rekao je Labović.On ističe da su prvi utisci odlični. Uslovi za rad su sjajni, ekipa radi u novoj dvorani, a novi saigrači su ga izvanredno prihvatili."Tim je dosta dobar, ali treba još mnogo da radimo. Rezultati nisu baš najbolji, ovde su gostovanja teška, pa mislim da naša prednost treba da bude domaći teren", tvrdi srpski košarkaš.Labović kaže da i dalje mora vredno da radi kako bi dostigao staru formu, ali da je optimista i veliki borac po tom pitanju i da veruje u konačan uspeh.Košalin u narednom kolu dočekuje ekipu Polfarme. Taj duel na programu je u subotu od 18 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track