Tepić: Nisam novajlija, ali neću imati popusta kod Vujoševića!
Foto: Facebook

Očekuje trofeje sa crno-belima

Tepić: Nisam novajlija, ali neću imati popusta kod Vujoševića!

Košarka -
Tepić je posle Panatinikosa igrao za španski Kahasol i litvanski Lijetuvos Ritas, ali nije uspeo da ponovi izdanja iz Partizana, pa je odlučio da se u toku ove sezone vrati u crno-bele

BEOGRAD - Povratnik u redove košarkaša Partizana Milenko Tepić izjavio je da se ne oseća kao novajlija u klubu, iako se mnogo toga promenilo od kada je 2009. godine napustio tim i prešao u Panatinaikos."Ovo je peta godina da nisam u Partizanu, mnogo toga se promenilo, nijedan od igrača kada sam odlazio sada nije u timu. Ipak, ne osećam se kao novajlija u klubu, jer poznat mi je sistem rada", rekao je Tepić.Tepić je posle Panatinikosa igrao za španski Kahasol i litvanski Lijetuvos Ritas, ali nije uspeo da ponovi izdanja iz Partizana, pa je odlučio da se u toku ove sezone vrati u crno-bele."Sada sam stariji i iskusniji, tražiću svoju ulogu u timu. Trudiću se da pomognem ekipi što je moguće više. Ovde smo svi zbog istog cilja, a to je da ostvarimo rezultate koje Partizan godinama postiže", rekao je Tepić.On je dodao da neće imati popusta kod trenera Duška Vujoševića kao "starosedelac" i jedan od iskusnijih u timu.Partizan će u Top 16 fazi Evrolige igrati u grupi E protiv madridskog Reala, moskovskog CSKA, Galatasaraja, Bajerna, Žalgirisa, Makabija i Lokomotive."Moramo da budemo oprezni, ne smemo da podlegnemo pritisku i očekivanjima publike i navijača. Posle dve godine igramo Top 16, u grupi smo sa madridskim Realom, koji još ne zna za poraz u elitnom takmičenju, što je dodatni izazov i novo iskustvo za nas", rekao je jedan od najboljih ove sezone u Vujoševićevom timu Bogdan Bogdanović.Poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad ocenio je da su crno-beli bili izuzetno uspešni u 2013. godini."Iza nas je uspešna godina, osvojili smo dve titule u Jadranskoj ligi i domaćem prvenstvu. Godinu smo završili na najbolji mogući način, plasmanom u Top 16 fazu. Očekujemo puno u sledećoj godini. Momci su izborili još 14 utakmica u Evroligi, od čega će se sedam igrati u Areni", rekao je Šilobad.Šilobad je kazao da će navijači moći da od 27. januara zamene godišnje karata za utakmice Top 16 faze Evrolige.

"Ekipi želim puno zdravlja u 2014. i da se povređeni Leo Vesterman i Davis Bertans što pre oporave", poručio je Šilobad.

Prvi meč u Top 16 fazi Evrolige crno-beli će odigrati protiv madridskog Reala 2. januara, u Beogradskoj areni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track