Najnovije vesti

SPAKOVAO KOFERE: Labović napustio Košalin
Foto: Košalin

Menja sredinu

SPAKOVAO KOFERE: Labović napustio Košalin

Košarka
Dvadesetšetogodišnji krilni košarkaš je u dresu poljskog kluba odigrao deset utakmica, na kojima je prosečno beležio 12.1 poena i 4.3 skoka za 25 minuta na parketu

Šok za Poljake! Srpski krilni centar Dragan Labović potpuno iznenada je napustio redove poljskog prvoligaša Košalina, koji je pojačao pre par meseci i bio ubedljivo najbolji košarkaš ove ekipe.

 

"Dugo sam razmišljao i na kraju prelomio da ipak napustim Košalin. Privatni razlozi su u pitanju. Ne bih mogao da kažem ništa više od toga", kratko je objasnio Labović.

 

Dvadesetšetogodišnji krilni košarkaš je u dresu poljskog kluba odigrao deset utakmica, na kojima je prosečno beležio 12.1 poena i 4.3 skoka za 25 minuta na parketu.

 

Labović je u karijeri nastupao za FMP Železnik, čačanski Borac, Aris, Frankfurt Skajlajners, Jenisej, Krasnaja Krilja i Nižnji Novgorod.

 

Kao reprezentativac ima osvojena zlatna odličja na Evropskim šampionatima za igrače do 14 (2001), do 16 (2003), do 18 godina (2005) na kome je proglašen za najkorisnijeg igrača i do 20 godina. Nastupao je i na seniorskom Evropskom šampionatu 2007. godine u Španiji.

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...