VELIČKOVIĆ: Izabrao sam Megu zbog veće minutaže
Foto: SINA

Nema problema sa kolenom

VELIČKOVIĆ: Izabrao sam Megu zbog veće minutaže

Košarka -
Ja za Partizan navijam, volim taj klub i prva opcija u mojoj glavi je bila Partizan. Ali prostor u toj ekipi bi mi bio mnogo manji, rekao košarkaš

BEOGRAD - Košarkaš Mega Vizure Novica Veličković izjavio je danas da je želeo da se vrati u Partizan, ali da mu je bila potrebna veća minutaža i da je zato izabrao Megu.

"Ja za Partizan navijam, volim taj klub i prva opcija u mojoj glavi je bila Partizan. Ali prostor u toj ekipi bi mi bio mnogo manji. Vraćam se posle raskinute saradnje sa Bambergom gde sam igrao po sedam do 10 minuta, a meni treba minutaža", rekao je Veličković novinarima u Beogradu.

Veličković se početkom nedelje vratio u Megu iz Bamberga, sa kojim je raskinuo saradnju nezadovoljan minutažom.

"Nemam problem sa kolenom i moram da dokažem svim ljudima da i dalje mogu da igram košarku na visokom nivou. Meni treba 25 do 30 minuta a ne 10 do 15. Prva želja je bio Partizan, ali kada smo sve stavili na papir.... Mega nije isti tim od prošle godine, ekipa igra na visokom nivou", rekao je on.

Veličković će biti u timu Mege za predstojeću utakmicu sa Crvenom zvezdom, koja se igra u subotu od 19 sati u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track