VUJOŠEVIĆ: Nadam se da je Bogdanović lakše povređen
Foto: Saša Pavlić

Reakcija

VUJOŠEVIĆ: Nadam se da je Bogdanović lakše povređen

Košarka -
Videćemo o kakvoj se povredi radi kada se uspostavi dijagnostika, rekao je trener Partizana

Košarkaši Partizana poraženi su od Reala (57:80) u osmom kolu TOP 16 faze Evrolige, ali meč je obeležilo proklizavanje Bogdana Bogdanovića u poslednjim sekundama (pogledajte snimak na 1:53).

"Nažalost povrede su sastavni deo košarke. Nadam se da se Bogdanović lakše povredio u poslednjim sekundama meča, ali videćemo o kakvoj se povredi radi kada se uspostavi dijagnostika”, rekao je trener Partizana.

O samom meču Vujošević je kazao: “Real je ekipa u najboljoj formi ovog momenta u Evropi, koja ima najbolje rezultate, osvojila je domaće prvenstvo, ima samo jedan poraz u Evroligi od CSKA. Ima veoma dobre pojedince, koji dobro sarađuju, i dobru igru. Mi sa svim ovim problemima koje imamo, promenom uloga zbog povreda, povredama, nepotpunom pripremljenošću svih igrača, neuklopljenošću novih i povratnika iz povrede u sistem, pružili smo onoliko koliko smo mogli. Bilo je perioda dobre igre, žao mi je što nismo kompletni i u boljem momentu, jer siguran sam da bi publika u Madridu imala priliku da vidi i bolje izdanje Partizana i bolju košarku".

http://www.youtube.com/watch?v=ksBb1sGQrk0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track