MIROSLAV NIKOLIĆ U POLICIJI: Da, davao sam svoj novac da spasem Radnički i košarku

Otkrio ono o čemu se odavno priča

MIROSLAV NIKOLIĆ U POLICIJI: Da, davao sam svoj novac da spasem Radnički i košarku

Košarka -
Ne znaju da sam još kao trener BFC-a prodao auto da bih mogao da dovedem igrača, a da sam za Radnički sa Crvenog krsta dao u to vreme 20.000 maraka da bismo mogli da se takmičimo, kaže iskusni stručnjak

Miroslav - Muta Nikolić, trener košarkaša kragujevačkog Radničkog,je zbog izjave da je klubu davao lični novac morao da, kako je rekao, „da izjavu u policiji“ nekoliko dana pre utakmice sa Mega Vizurom."Ne samo ja, već i Ivan Grujin i Saša Mitrović, morali smo da se javimo policiji. Takve stvari, pored problema koji nas muče tokom cele godine, dodatno uznemire ekipu. Odavno smo na ivici bankrota, da nismo davali novac, morali bismo da ugasimo klub.Nikolić je sam otkrio šta je bio razlog."Pitaju me koji su moji motivi da dajem pare u klub. Ne znaju pritom da sam 40 godina u sportu i da mi ovo nije prvi put. Ne znaju da sam još kao trener BFC-a prodao auto da bih mogao da dovedem igrača (Milenka Topića, prim. aut), a da sam za Radnički sa Crvenog krsta dao u to vreme 20.000 maraka da bismo mogli da se takmičimo.

Pitajte Petra Božića ili Gorana Ćakića, ili bilo koga drugog iz te ekipe. Šta je trebalo sada? Da odustanemo od Evrokupa? Da li oni znaju kakve bismo posledice trpeli posle toga?

Dao sam jer sam želeo da spasim Radnički. Kriv sam što volim košarku, što jurim sponzore i dovodim prijatelje koji nam pomažu i daju novac. Ako neko ne želi košarku u Kragujevcu, treba to i da nam se kaže", rekao je Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track