GNEV TRENERA: Vujošević zakazao trening košarkašima Partizana za sedam ujutru
Foto: Saša Pavlić

Kaznena mera

GNEV TRENERA: Vujošević zakazao trening košarkašima Partizana za sedam ujutru

Košarka -
Ovo nije prvi put da jedan od najboljih evropskih trenera na taj način kažnjava svoje igrače. Poslednji put to se desilo posle poraza od Crvene zvezde Telekom u prvom ovogodišnjem večitom duelu

BEOGRAD - Kazna za lošu igru!

Košarkaši Partizana odradili su u ponedeljak trening od sedam časova ujutru! Time je trener crno-belih Duško Vujošević kaznio svoje pulene posle slabe igre i poraza od Olimpije u "Stožicama" (66:59).

Ovo nije prvi put da jedan od najboljih evropskih trenera na taj način kažnjava svoje igrače. Poslednji put to se desilo posle poraza od Crvene zvezde Telekom u prvom ovogodišnjem večitom duelu.

Partizan se iz Ljubljane vratio u nedelju kasno uveče, pa igrači nisu imali previše slobodnog vremena. I u narednom periodu neće imati vremena za odmor pošto već u sredu putuju u Moskvu na Evroligaški duel protiv CSKA, a u narednom kolu ABA liga dočekuju Solnok.

Crno-beli su posle poraza od Olimpije upali u tešku situaciju na tabeli tri kola pre kraja regularnog dela i vodiće grčevitu borbu za plasman na Fajnal for.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track