RASPLAKAO POLA GRČKE: Navijači Panatinaikosa sa suzama dočekali Željka Obradovića

Poštuju velikane

RASPLAKAO POLA GRČKE: Navijači Panatinaikosa sa suzama dočekali Željka Obradovića

Košarka -
Srpski trener je na čelu grčkog kluba proveo 13 godina i za to vreme je osvojio 23 trofeja – pet titula prvaka Evrope, 11 nacionalnih prvenstava, a sedam trofeja uzeo je u grčkom kup

Navijači Panatinaikosa sa posebnom setom čekaju utakmicu 11 kola TOP 16 faze Evrolige u kojoj će njihovom timu rivali biti turski Fenerbahče, koji će sa klupe predvoditi najtrofejniji trener u istoriji "zelenih" Željko Obradović.

Zato i ne čudi što se na tribinama Oaka arene pojavio transparent sa natpisom "Kralj se vratio"!

Srpski trener je na čelu PAO proveo 13 godina i za to vreme je osvojio 23 trofeja – pet titula prvaka Evrope, 11 nacionalnih prvenstava, a sedam trofeja uzeo je u grčkom kupu. Sve to navelo je vlasnika atinskog kluba Dimitrisa Janakopulosa, da kaže da mu je činjenica da Obradović vodi neki drugi tim kao loš vic.

http://www.youtube.com/watch?v=jYyx-Out8KY

Na poluvremenu meča na video bimu je išao film posvećen godinama koje je trofejni stručnjak proveo na klupi Panatinaikosa, a on je obraćaju ći se navijačima kazao.

http://www.youtube.com/watch?v=WpnueFb7xrE
http://www.youtube.com/watch?v=csu_GTSwvMY

"Mnogo vas volim. Znate koliko mi je teško večeras i sa koliko emocija sam došao pred vas. Mnogo mnogo vas volim", rekao je Obradović, koji je primio posebnu plaketu od kluba i to iz ruku Tanasisa Janakopulosa, za kojeg je mnogo puta rekao da je najbolji čovek sa kojim je sarađivaoo.

Panatinaikos je pobedio Fenerbahče s 76:67. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bramos sa 23 poena, dok je Dijamantidis dodao 15. U poraženoj ekipi istakao se Preldžić sa 13 poena, dok je Nemanja Bjelica ubacio 9.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track