Zoran Slavnić: Zvezda nema pojma
Foto: Beta

Moka bez uvijanja

Zoran Slavnić: Zvezda nema pojma

Košarka -
Ne bih da prozivam Radonjića, ali čudno mi je kako su baš njega izabrali za trenera evropskog projekta, kaže Moka

Neko mora da odgovara.Košarkaši Crvene zvezde i trener Goran Radonjić podbacili su u najvažnijem meču sezone protiv Cibone, mišljenje je srpske košarkaške legende Zorana Slavnića. Crveno-beli su izgubili polufinale fajnal-fora ABA lige i tako ostali bez direktnog plasmana u Evroligu.- Žao mi je što je Crvena zvezda izgubila od Cibone, od koje je bolja za dve klase! Protiv Hrvata 38 minuta nisu imali odgovor na klasičnu meč-ap zonu. Rimac je taktikom uništio igru Zvezde. I protiv Uniksa smo igrali zonu. Svakome ko je iole poznavalac košarke jasno je da to protiv šuterske ekipe neće proći. Znam da je teško i neću da prozivam, ali nije mi svejedno - kazao je za Kurir Moka Slavnić.

Kao pokisli miševi... Košarkaši Crvene zvezde
Kao pokisli miševi... Košarkaši Crvene zvezde

Navijači Crvene zvezde smatraju da trener Radonjić nije dorastao zadatku. Sve bitne utakmice u Evroligi i Evrokupu je izgubio.- Radonjića sam video jednom u životu. Predsednik i ljudi u klubu misle da imaju košarkaško znanje. Zato, valjda, Partizan vlada 12 godina. Veoma mi je čudno da u ovako velikom projektu pronađu trenera bez opravdanog „si-vija“ i imidža za taj položaj. Ne znam šta ga je to preporučilo za mesto trenera Crvene zvezde - rekao je Moka.

Ostavili klubDELIJE SU SPECIFIČNEDelije nisu organizovano došle da podrže Zvezdu.- Čudim se! Trebalo bi da znaju da jedino kroz ABA ligu imaju prohodnost u Evropu. Oni su specifični, najveće blago Crvene zvezde - smatra Slavnić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track