Najnovije vesti

HUMANOST NA DELU: KK Crvena zvezda pomaže ugroženima od poplava

Obećali pomoć

HUMANOST NA DELU: KK Crvena zvezda pomaže ugroženima od poplava

Košarka
Vlada Republike Srbije proglasila je vanrednu situaciju na teritoriji Srbije zbog opasnosti od poplava, a Ministarstvo omladine i sporta odlučilo je do daljeg neće biti sportskih takmičenja

BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da je mobilisao upravu, igrače i stručni štab s ciljem da se pomogne najugroženijima u nezapamćenim poplavama koje su pogodile Srbiju.

"S obzirom na izuzetno tešku situaciju, zbog koje je uvedeno vanredno stanje na teritoriji cele Srbije, mobilisali su se uprava, igrači i stručni štab Crvene zvezde s ciljem da se pomogne najugroženijima. Crvena zvezda je brojnim uspesima kroz istoriju donosila mnogo radosti, ali je i u teškim trenucima uvek bila uz svoj narod. Tako će biti sada, ali i u budućnosti i, shodno tome, pomoći će onima kojima je pomoć najpotrebnija. U skladu sa svojim mogućnostima KK Crvena zvezda će uplatiti novčana sredstva na namenski račun i na taj način pomoći ugrožene građane", navodi se na klupskom sajtu.

Vlada Republike Srbije proglasila je vanrednu situaciju na teritoriji Srbije zbog opasnosti od poplava, a Ministarstvo omladine i sporta odlučilo je do daljeg neće biti sportskih takmičenja.

Odluka o uvođenju vanrednog stanja doneta je na predlog Republičkog štaba za vanredne situacije, u cilju podizanja kapaciteta angažovanja svih subjekata zaštite i spasavanja, kao i otklanjanja posledica od elementarnih nepogoda izazvanih poplavama.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...