POMOĆ UGROŽENIMA: Košarkašice Radivoja Koraća prikupljaju hranu i higijenu
Foto: Kosarka24.rs

Humana misija

POMOĆ UGROŽENIMA: Košarkašice Radivoja Koraća prikupljaju hranu i higijenu

Košarka -
Sva prikupljena pomoć biće prosleđena u toku istog dana beogradskom Crvenom Krstu, koji će je dalje distribuirati, i onima kojima je najpotrebnija

Ženski košarkaški klub Radivoj Korać, aktuelni osvajač trostruke krune, uključio se u akciju prikupljanja humanitarne pomoći (odeće, hrane i sredstava za higijenu), koja će biti namenjena svima koje su nastradali u vremenskim nepogodama proteklih dana u Srbiji.

Akciju košarkašica Radivoja Koraća za prikupljanje pomoći za evakuisana lica iz poplavljenih delova Srbije u startu su podržali i priključili se, Hala Sport Eko i OKK Beograd.

Od ponedeljka do petka u periodu od 14 – 19 časova košarkašice i košarkaši ova dva kluba dežuraće i prikupljati pomoć u Hali Sport Eko u naselju Braće Jerković.

Sva prikupljena pomoć biće prosleđena u toku istog dana beogradskom Crvenom Krstu, koji će je dalje distribuirati, i onima kojima je najpotrebnija.

Bivša košarkašica kluba Milica Nenadić (Kravić), koja danas živi u Lazarevcu obratila se za pomoć. Klub će gradu Lazarevcu i sali SC Kolubara, uputiti pomoć već u toku sutrašnjeg dana.

Košarkašice Radivoja Koraća apelovale su na sve članove, roditelje, prijatelje kao i stanovnike naselja Braće Jerković i Medaković da pomoć prevashodno bude namenska i da prioritet bude u obliku sredstava za ličnu higijenu, hranu za bebe, konzervirane dugotrajne hrane kojoj nije potrebna termička obrada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track