KINZI ČESTITAO PARTIZANU TITULU: Ovako izgledaju šampioni!
Foto: Saša Pavlić

Amerikanac nije zaboravio crno-bele

KINZI ČESTITAO PARTIZANU TITULU: Ovako izgledaju šampioni!

Košarka -
Kinzi je na Instagramu postavio fotografiju igrača Partizana koji u hali Pionir proslavljaju osvajanje titule, a uz to je napisao: "Ovako izgledaju šampioni"

BEOGRAD - Američki košarkaš Tarens Kinzi koji je napustio Partizan čestitao je ekipi crno-belih na osvajanju 13. uzastopne šampionske titule u Superligi.

Kinzi je na Instagramu postavio fotografiju igrača Partizana koji u hali Pionir proslavljaju osvajanje titule, a uz to je napisao: "Ovako izgledaju šampioni".

"Čestitke na 13. uzastopnoj tituli… Zasluženoj… Prvo bih želeo da se zahvalim najboljim navijačima koje sam video u životu, zatim stručnom štabu što je unapredio moju igru i najbitnije - momcima sa fotke", napisao je Kinzi.

Kinzi je u martu napustio Partizan uz obrazloženje da se vraća u SAD da zaleči povredu. Amerikanac se potom nije vratio u Beograd, a crno-beli su raskinuli ugovor.

Partizan je u subotu u hali Pionir u četvrtom meču finala plej-ofa posle produžetka savladao Crvenu zvezdu sa 95:87, rešio seriju u svoju korist sa 3:1 i osvojio 13. uzastopnu titulu šampiona Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track