SPREM‘TE SE: Darko Miličić šeta novog četnika

Kršni Miličić obožava srpsku istoriju

SPREM‘TE SE: Darko Miličić šeta novog četnika

Košarka -
Nekadašnji centar Srbije na stomaku, pored slike vojvode Kalabića, istetovirao još jednog pripadnika Ravnogorskog pokreta

Nekadašnji NBA košarkaš i reprezentativac Srbije Darko Miličić izgleda da sve manje razmišlja o košarci, a sve više o srpskoj istoriji.Možda i najtalentovaniji srpski centar pokazao je novu tetovažu. Poznat kao poštovalac srpske istorije, posebno Ravnogorskog pokreta, Darko je odlučio da slici vojvode Nikole Kalabića, koja mu krasi desni deo stomaka, doda još jednu, ali na fotografiji je nemoguće razaznati o kom se poznatom četniku radi. Moguće je da je istetovirao lik Momčila Đujića.

Darko Miličić
Darko Miličić

Poseta ŠipovuI dok se reprezentacija Srbije priprema na Kopaoniku, Darko, koji je svih ovih godina trebalo da bude najveća snaga nacionalnog tima u reketu, nedavno je uživao na Janjskom višeboju, koji tradicionalno organizuju Zavičajno udruženje Janjana iz Novog Sada i opština Šipovo.Raduljica izostaoMiličić svake godine dolazi na ovu manifestaciju, a ranijih godina gost je bio i Miroslav Raduljica, koji se odazvao pozivu selektora Aleksandra Đorđevića i nalazi se na visinskim pripremama s „orlovima“.

Kao da je na Kopu... Miličić na Janjskom višeboju
Kao da je na Kopu... Miličić na Janjskom višeboju

AkcijaDAO PODRŠKU ŠEŠELJUDarko Miličić prošle godine je dao javnu podršku haškom optuženiku Vojislavu Šešelju. Miličić je bio gost Srpske radikalne stranke na skupu u Novom Sadu kako bi podržao zahtev za oslobađanje lidera radikala iz zatvora u Hagu.- Čoveka koji je tamo deset godina bez ikakvog razloga ne smemo da spominjemo. Naše komšije s kojima smo imali konflikte svoje haške optuženike smatraju herojima, imaju bilborde, dočekuju ih milioni ljudi, a mi u Srbiji spomenemo Šešelja i hapse nas na ulici. To je mnogo ružno - rekao je tada Miličić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track