SPEKTAKL NA ŠTRANDU: Borba za titulu šampiona Srbije u basketu 3x3
Foto: KSS

Finale u Novom Sadu

SPEKTAKL NA ŠTRANDU: Borba za titulu šampiona Srbije u basketu 3x3

Košarka -
Novi šampion Srbije dobiće nagradu od 100.000 dinara, i predstavljaće našu zemlju na “World Tour” u Pragu

Finale prvenstva Srbije u basketu 3x3 održaće se u petak 15. avgusta u Novom Sadu na košarkaškim terenima na Štrandu, sa početkom u 17 sati.

Za šampionsku titulu nadmetaće se osam ekipa, koje će prvo morati da prođu utakmice u grupi. U grupi A su timovi Olimp, Orion Menjačnice, Džakovi i Fresh Beach, a u Grupi B Master Caffe, Ranč, Pinn Bet Ugljevik i Monstars. Očekuje se da će polufinalne i finalne utakmice početi oko 20 sati.

Pozivamo vas da dođete u što većem broju i podržite svoje favorite koji se bore za šampionsku titulu. Međutim, neće samo basketaši biti glavne zvezde pod košem i publika će dobiti svojih pet minuta. Naime, Košarkaški savez Srbije pripremio je izazov u kome će neko iz publike dobiti priliku da šutira trojke. U pauzama utakmica će atmosferu podgrejati pelsačice, a neposredno pred finale nastupiće hip-hop grupa THCF.

Podsećamo vas da je državno prvenstvo u basketu 3x3 počelo upravo u Novom Sadu, a posle toga održana su još tri turnira u Beogradu, Nišu i Čačku. Novi šampion Srbije dobiće nagradu od 100.000 dinara, i predstavljaće našu zemlju na “World Tour” u Pragu. Srbija već ima jednog predstavnika na tom praškom turniru, a to je novosadski Basket 3x3.

Nema sumnje da će petak na Štrandu biti pravi raj za ljubitelje stritbola, a za one koji ipak ne mogu da dođu obezbeđen je prenos uživo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track