IDEMO NA ZLATO: Još 40 minuta do finala Svetskog prvenstva!
Foto: Dado đilas

Prepuštamo „petlovima“ ulogu favorita

IDEMO NA ZLATO: Još 40 minuta do finala Svetskog prvenstva!

Košarka -
Košarkaši Srbije i Francuske večeras (22.00) traže priliku da se u Španiji bore za titulu

Cepamo dalje! - poručio je posle pobede nad Brazilom Miroslav Raduljica, čime je praktično sve rečeno.Srbija hrabro gura, momci Saše Đorđevića su ulaskom u polufinale postigli neviđen uspeh, ali tu ne žele da se zaustave. Očekivali smo Špance, strašnu „furiju“, koja se neočekivano raspala pred naletom Francuza.Nemanja Bjelica priznaje da je posle pobede nad Brazilom jedva zaspao.- Mnogi su otpisivali Francuze jer su došli bez Parkera, Noe, Azinšaa, a oni su pobedili šampiona Evrope. Prepustićemo im ulogu favorita, imamo 40 minuta do velikog finala i bićemo spremni - obećao nam je momak koji zadivljuje lakoćom igre na svojoj poziciji.

Maestro... Saša Đorđević
Maestro... Saša Đorđević

Iznenađen je bio i selektor Saša Đorđević.- Bolja ekipa je prošla dalje. Kažem ekipa. Španci su bili favoriti za zlato, ali očigledno da kod njih nešto ne funkcioniše kako treba. Poraženi su od sjajne Francuske, a nama je čast što ćemo igrati protiv evropskog šampiona. Moji momci žele da odigraju još jednu dobru utakmicu - ocenio je Đorđević, a na pitanje šta se desilo s Teodosićem pa da na ovom prvenstvu pruža perfektne nastupe, odgovorio je:- Igra košarku,jednostavno. Igra za tim, saigrače, rezultat.

Boris DijaoPOZDRAVLJAM S TRI PRSTABoris Dijao ceni našeg selektora Sašu Đorđevića, koga obavezno ga pozdravi. Bili smo prisutni kad je to uradio i na Srbima svojstven način - sa tri prsta. Želeli smo da saznamo ko ga je to naučio.- Niko. Video sam da se vi tako pozdravljate - kaže nam kroz osmeh Dijao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track