OVERI ŽESTOKO: Tako su Srbi opet postali supersila!
Foto: Kurir Štampano

HEMIJA

OVERI ŽESTOKO: Tako su Srbi opet postali supersila!

Košarka -
Jovica Antonić i Saša Đorđević odigrali mini-predstavu i pokazali kako se stvarala dobra atmosfera u reprezentaciji

Selektor Saša Đorđević i Jovica Antonić, njegov pomoćnik, kog Sale naziva svojim alter egom, izveli su malu predstavu pred novinarima kako bi plastično objasnili kako se stvarala dobra atmosfera u našem timu.- Pričam o odnosu s jednim igračem. Kad smo se prvi put videli na treningu, pozdrav je izgledao ovako - rekao je Antonić i mlako se pozdravio sa Saletom, a potom je nastavio:- Posle mesec dana, na treninzima naš pozdrav je bio ovakav. Sad je već palo malo žešće „overavanje“. Onda je usledila i poslednja faza:

2. Potom je usledilo „overavanje“
2. Potom je usledilo „overavanje“

- Na kraju, kad smo došli do svega ovog, pozdravili smo se na sledeći način:Jovica i Sale su ustali i snažno se zagrlili i potapšali, posle čega je Antonić dodao:- E to je reprezentacija Srbije, jedni drugima smo dali snagu i ukazali poverenje. Desilo se nešto što sad nazivamo čudesima. Vidimo svi Tea, Bogdana, Raduljicu, Bjelicu... Neko dobije Oskara za glavnu ulogu, a ja mislim da u našem timu mnogi zaslužuju to priznanje za sporedne uloge.(P. G.)

3. Na kraju čvrst i bratski zagrljaj
3. Na kraju čvrst i bratski zagrljaj

Mutine čarolijeŠTO SE RADUJETE, OVO JE NORMALNOKamere SOS kanala zabeležile su slavlje u svlačionici košarkaša Srbije posle pobede nad Francuskom, a u centru pažnje bio je pomoćni trener Miroslav Nikolić.- Zašto se radujete, pa ovo je sve normalno - ponovio je Muta Nikolić svoju kultnu rečenicu, a potom dodao:- Najviše mrzim vicešampione. To je naziv za gubitnike. Sad moramo da dobijemo Amerikance.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track