PLAĆEN DUG KLOBUČARU: Pada blokada, Partizan će registrovati novajlije
Foto: Kkpartizan.rs

Nađeno rešenje za BAT

PLAĆEN DUG KLOBUČARU: Pada blokada, Partizan će registrovati novajlije

Košarka -
Crno-beli novu sezonu u ABA ligi počinju u subotu gostovanjem Solnoku, a ako sve bude kako treba, Partizan će nastupiti u kompletnom sastavu.

Košarkaški klub Partizan isplatio je poslednju ratu dugovanja prema bivšem igraču Jaki Klobučaru.

To znači da bi blokada BAT uskoro i formalno trebalo da bude skinuta, posle čega će crno-beli moći da registruju pojačanja Eda Murića, Andreju Milutnovića i Janisa Kuzeloglua.

Trener Partizana Duško Vujošević juče je govorio o tome, istakavši da je situacija teška.

"Imamo mnogo ozbiljnije probleme od Solnoka, svi ste dobro upoznati sa situacijom oko BAT-a i Klobučara. Juče smo uplatili 60.000 evra zahvaljujući prijatelju kluba Tomislavu Glavčovu, vlasniku Kožuva iz Đevđelije. I nakon toga bilo je pokušaja da se dogovorimo da ostatak duga platimo na rate, međutim nismo uspeli i do daljeg nećemo moći da registrujemo Murića, Kuzeloglua i Bogdanovića", rekao je Vujošević.

"Menadžer Aleksandar Rašković je prevario Danilovića da potpiše ugovor da će isplatiti Klobučara isplatiti u određenom vremenu, ako se to ne uradi, Partizan će platiti kaznu od 200.000 evra. Jesmo bili nespretni, ali smo ismanipulisani. Bilo je pokušaja da se pregovora sa Raškovićem, ali on i Klobučar nisu postupili časno", naveo je Vujošević.

Crno-beli novu sezonu u ABA ligi počinju u subotu gostovanjem Solnoku (18.00), a ako sve bude kako treba, Partizan će nastupiti u kompletnom sastavu.

Jaka Klobučar, Foto: Saša Pavlić
Jaka Klobučar, Foto: Saša Pavlić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track