TEODOSIĆ HVALI SELEKTORA: Sale ima ludačku energiju!
Foto: FIBA

Košarkaš CSKA kaže da je selektor verovao u uspeh "orlova"

TEODOSIĆ HVALI SELEKTORA: Sale ima ludačku energiju!

Košarka -
"Jedina osoba koja je od početka verovala u ovaj tim je bio trener. On je od samog starta insistirao da možemo da postignemo veliki uspeh", rekao je Teodosić

MOSKVA - Košarkaš moskovskog CSKA Miloš Teodosić rekao je da nikada u životu nije video osobu, koja ima više energije od selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića.

"Đorđević je dobar i inteligentan trener, posvećen je košarci, ali kod njega sam primetio neverovatnu, mogu slobodno da kažem, ludačku energiju. Ne mogu to da opišem, takvu energiju nisam video u životu", rekao je Teodosić.

On je istakao da je samo Đorđević verovao u uspeh nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Španiji.

"Igrači su imali nadu, ali samo to. Niko nije očekivao da možemo da budemo toliko dobri u Španiji. Jedina osoba koja je od početka verovala u ovaj tim je bio trener. On je od samog starta insistirao da možemo da postignemo veliki uspeh", rekao je Teodosić.

Nekadašnji plejmejker FMP i Olimpijakosa dodao je da se stidi psovanja na tajm-autu utakmice protiv Brazila u grupnoj fazi takmičenja.

"Žao mi je zbog toga, ali takve stvari se dešavaju. Nekada ja, Krstić ili neko od iskusnijih igrača može da podvikne i na taj nači razmrda ekipu. Ranije sam češće radio takve stvari. Nisam koristio iste reči, ali sam bio kritičan. Nekada je dobro da se na taj način razbudi ekipa", zaključio je Teodosić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track