(VIDEO) PUT DO VRHA: Pogledajte novi spot za himnu srpskih košarkaša
Foto: AP

Da se ne zaboravi

(VIDEO) PUT DO VRHA: Pogledajte novi spot za himnu srpskih košarkaša

Košarka -
Beogradska rep grupa THCF posle fantastičnog uspeha srpskih košarkaša na Mundobasketu snimila je novi spot pesmu Igraj i pobedi i to pod logičnim naslovom - Put do vrha

BEOGRAD - Grupa "THCF" pred start Mundobasketa snimila je pesmu "Igraj i pobedi" koja je motivisala "orlove" Aleksandra Đorđevića da u Španiji osvoje srebrnu medalju. Ta pesma je postala nezvanična himna srpskih košarkaša, a posle fantastičnog uspeha usledio je novi spot sa logičnim naslovom, "THCF - Put do vrha". Spot je ustvari snimak svečanog dočeka svetskih vicešampiona iz njihove perspektive.

Beogradski reperi su tako omogućili ljudima da vide delić atmosfere iz skupštine i sa balkona. Video je posvećen kondicionom treneru košarkaške reprezentacije Srbije Srđanu Sariću, koji je preminuo krajem septembra. "Srce nam je puno. Kao i uvek želeli smo da podelimo sa svetom kako je to izgledalo iz naše perspektive tj. Žobline koji je bi sa nama na balkonu gradske skupštine. Video smo posvetili Srđanu Sariću. Hvala košarkašima i celom stručnom štabu na uspehu i hvala svima koji su bili dole i koji su priredili spektakl. Uživajte do novih pobeda i uzbuđenja", poručili su momci iz grupe THCF. Pogledajte novi spot grupe THCF:

http://www.youtube.com/watch?v=coj5DCGhlRI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track