MAČVAN: Mogu sebi da priuštim taj gušt da igram iz ljubavi za Partizan
Foto: Fonet

Vraća se u Humsku

MAČVAN: Mogu sebi da priuštim taj gušt da igram iz ljubavi za Partizan

Košarka -
Kada sam odlazio u Makabi, otišao sam na polusezoni i napravio grešku. Neću to da ponavljam, rekao je srpski košarkaš

Srpski košarkaš Milan Mačvan neće kako je pominjano sa Partizanom potpisati otvoreni ugovor, već će bez obzira na finansijske probleme šampiona Srbije, za tim trenera Duška Vujoševića igrati do kraja sezone.

"Kada sam seo da razgovaram sa Duletom Vujoševićem, dogovorili smo se za manje od pola sata. Ostaću ovde do kraja sezone. Kada sam odlazio u Makabi, otišao sam na polusezoni i napravio grešku. Neću to da ponavljam", rekao je Mačvan.

"Mogu sebi da priuštim taj gušt da igram iz ljubavi za Partizan", dodao je krilni centar

Poznato je da je Partizan Mačvanu ostao dužan još iz njegovog prvog mandata, ali i da on nikada nije tužio klub. Što je trener Vujošević nekoliko puta isticao i pominjao Milanov "džentlmenski odnos" prema klubu."Imao sam dve godine odličnog ugovora i sada je moja ekonomska situacija takva da neću nešto mnogo izgubiti ako ne budem naplatio ili budem igrao ovu sezonu onako kako ću da je odigram. Meni je čast i uvek će mi biti čast da budem deo Partizana...", zaključio je povremeni reprezentativac Srbije.

Mačvan je u evroligaškoj sezoni 2011/12 beležio prosečno po 15,3 poena, 8.2 skoka, 2.2 asistencije i jednu ukradenu loptu za crno-bele. Ostao je upamćen kao jedan od miljenika grobara i najzaslužnijih igrača za osvajanje duple krune (šampionata i Kupa Srbije).

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track