ZBOG UVREDA NA RASNOJ OSNOVI: Evroliga preti izbacivanjem Zvezde
Foto: KK Crvena Zvezda

Upozorenje

ZBOG UVREDA NA RASNOJ OSNOVI: Evroliga preti izbacivanjem Zvezde

Košarka -
Budžet za ovu godinu, sa svim pogonima, od seniorskog do najmlađih, iznosi 3,6 miliona evra, kaže predesdnik Crvene zvezde Nebojša Čović

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović iznenadio je novinare prisustvom na redovnoj konferenciji za štampu uoči evroligaške utakmice sa Valensijom koja se igra u četvrtak od 19 sati u beogradskoj Areni.

On je osetio potrebu da se obrati iz više razloga, pred svega jer je Evroliga zapretila izbacivanjem ukoliko dođe do uvreda na rasnoj osnovi."Jako je važna svaka utakmica u Evroligi. Neophodna nam je maksimalna podrška navijača, do jutros smo prodali 10.500 karata, sa sve sezonskim, i ostalo je još šest-sedam hiljada. Zvezda ima jedan od najmlađih i najperspektivnijih timova u Evroligi, ali i svakako najjeftiniji. Imamo ambicije u tom takmičenju i to realne. Apelujem na navijače da ne bude pirotehničkih sredstava, da ne bude uvreda na rasnoj osnovi, jer je Evroliga zapretila izbacivanjem. Ulazimo u seriju jako zanimljivih utakmica, ali igramo jednu po jednu. Valensija je ozbiljan tim, dobro organizovan, a i Zvezda raste iz meseca u mesec", istakao je Čović.

Budžet Crvene zvezde za ovu godinu, sa svim pogonima, od seniorskog do najmlađih, iznosi 3,6 miliona evra. Klub samo muči zaostavština, koja je ove godine dva miliona evra. Verujem da ćemo to dovesti u red, jer ušli smo u treću godinu unapred pripremljenog plana. Radonjić ima našu punu podršku, stručni štab je rasterećen, nema pritisak da pobeđuje u Evroligi. Tražim samo maksimum truda, do poslednje kapi znoja. Pa neka bolji pobedi na tereni", istakao je Čović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track