(VIDEO) NARODNJACI SU ZAKON: Košarkašima NBA puštaju Bajine pesme!

Jusuf Nurkić koševe slavi uz hitove srpskog pevača

(VIDEO) NARODNJACI SU ZAKON: Košarkašima NBA puštaju Bajine pesme!

Košarka -
Jusuf je uspešan košarkaš i prija mi što uživa u mojoj muzici u Americi. Planiram da ga posetim i da zajedno snimimo spot, poručio Bajić

Navijači NBA ligaša Denver Nagetsa polako ali sigurno uče pesme srpskog pevača narodne muzike Nedeljka Bajića Baje zahvaljujući košarkašu iz Bosne i Hercegovine Jusufu Nurkiću.Naime, košarkaši Grumenja imali su priliku da pred početak sezone izaberu jednu pesmu koju žele da čuju kad god postignu poen na domaćem parketu, pa se tako, kad talentovani centar Nagetsa Jusuf Nurkić ubaci loptu u koš začuje refren pesme „Nemoguća misija“:Hvalio folkeraJusuf Nurkić (20, 211 cm) preko svog Tviter profila pohvalio se kako ga preko Baje uvažavaju u NBA ligi. Nema sumnje da će pesma često odzvanjati dvoranom i da će brzo postati hit u Denveru jer momak iz Živinica ne prestaje da reklamira ovog pevača.- Kad su me pitali koju pesmu želim kad dam koš - Nedeljko! (srce) Ne znam da li je ko pratio, ali kad ja dam koš, ova pesma se pojavi. Naravno, na domaćim tekmama. Ljudi, na NBA parketu, kad čuješ svoju pesmu u Americi... Neprocenjivo... Nedeljko - napisao je na svom Tviter profilu Jusuf Nurkić.

Osvojio Ameriku... Nedeljko Bajic Baja
Osvojio Ameriku... Nedeljko Bajic Baja

Nedeljko Bajić Baja trenutno boravi u Americi i u izjavi za Kurir kaže:Sledi pozivnica- Upoznat sam s tim šta radi Jusuf. (smeh) Svakom pevaču prija kad mu jedna uspešna osoba kao što je Jusuf ukaže respekt i poverenje. Nije mala stvar što on među strancima, u stranoj zemlji, pušta moju muziku. Može se reći da sam dobro uradio svoj posao, da kvalitetna muzika ne zna za granice. Planiram da posetim Jusufa na nekoj od narednih utakmica i da mu lično zahvalim. Ko zna, možda u Americi snimim neki spot i Jusuf mi bude gost u znak zahvalnosti. Dobiće i pozivnicu da sa svojim prijateljima bude moj gost na koncertu.U porazu od Klivlenda (101:110) Nurkić je ubacio deset poena, a Bajin hit je slušao i Lebron Džejms.

Babo... Hariz Nurkić
Babo... Hariz Nurkić

ČinjeniceSVE O JUSUFU- sa 15 godina počeo da trenira košarku- igrao za Laško, Olimpiju, Cedevitu i Zadar- bio 16. pik na NBA draftu- zabrao ga Čikago, ali je prosleđen u Denver- ima platu 4,6 miliona $- preko Tvitera otkrio da navija za KK Partizan- pored Baje, voli Željka Samardžića i Dada Polumentu

Rmpalija ĆALE PREBIO 14 LJUDIOtac Jusufa Nurkića Hariz visok je 212 cm i radi kao policajac u Tuzli.- Za sve je kriv moj agent Enes Trnovčević! Moj otac je jednom u nekoj tuči pretukao 14 ljudi. Napala ga je neka porodica. Ja sam još bio mlad, nisam to video, ali je istina. Moj agent je to pročitao u novinama, pronašao oca, video koliki je i pitao ga ima li tako visokog i jakog sina. Tako je počela moja karijera - otkrio je Nurkić.

http://www.youtube.com/watch?v=0Y2tOQOQexs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track