(VIDEO I FOTO) MONSTRUM: Ovo je ubica Marka Ivkovića

Prva fotografija

(VIDEO I FOTO) MONSTRUM: Ovo je ubica Marka Ivkovića

Košarka -
Navijač Crvene zvezde usmrćen je u petak u Istanbulu

Turski mediji objavili su fotografiju privođenja navijača za koga se sumnja da je usmrtio navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića!

Mediji iz Turske prenose da je ubica član jedne od navijačkih grupa Galatasaraja, a ubicu Marka Ivkovića odali su oni koji su tokom dana već bili privedeni u policiju.

Pregledano je oko 300 sati video-materijala s velikog broja kamera, a više od 200 ljudi uključeno je u istragu u okviru četiri specijalna tima. Privedeno je 5 osoba koje je snimila kamera. Iako je na snimak bio nejasan zbog baklji i dima, tim istražitelja je uspeo da specijalnom tehnologijom identifikuje osobe sa snimka. Tada je privedeno petoro navijača. Posle ispitivanja identifikovan je ubica, ubrzo lociran i uhapšen.

Prema još nepotvrđenim informacijama počinioca su odali prijatelji. On se krio na nepoznatoj adresi, ali je ipak u proteklih dva sata lociran i uhapšen. Za sada nema potvrde turskih vlasti.

Nastradali navijač Crvene zvezde Marko Ivković u Istanbulu je uboden čak dva puta, i to u srce i u jetru. Turski lekari su uspeli da ga povrate iz kliničke smrti, ali su povrede jetre bile takve da je preminuo nakon pet sati borbe.Operacija je dugo trajala, doktori su uspeli da ga povrate u život, ali su povrede jetre bile strahovito jake, pa je, nažalost, preminuo uprkos velikom naporu lekara. S Markom je u bolnici bio i njegov drug, koji je u policiji dao izjavu, prespavao je u konzulatu, a kasnije mu je obezbeđen povratak u Beograd.

http://www.youtube.com/watch?v=FseRvon9F8A
http://www.youtube.com/watch?v=SrpDfW44rds

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track