(VIDEO) ZVANIČNO POTVRĐENO: Ovaj čovek je ubio Marka Ivkovića, pa bežao u Antaliju

Turska policija menja priču

(VIDEO) ZVANIČNO POTVRĐENO: Ovaj čovek je ubio Marka Ivkovića, pa bežao u Antaliju

Košarka -
Kako javljaju mediji identitet osumnjičenog i dalje nije poznat široj javnosti, ali je fotografija njegovog privođena pokazala potpuno drugačije lice, starije i sede kose, od onog za kog se isprva tvrdilo da je "Markov ubica"

Turski mediji su objavili nove detalje, ali i potpuno drugačije fotografije osobe koja je osumnjičena da je prošlog petka u Istanbulu uoči košarkaškog meča crveno-belih sa Galatasarajem u Evroligi.ubila navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

Kako javljaju mediji identitet osumnjičenog i dalje nije poznat široj javnosti, ali je fotografija njegovog privođena pokazala potpuno drugačije lice, starije i sede kose, od onog za kog se isprva tvrdilo da je "Markov ubica". Lokalna policija je potvrdila da se radi o turskom državljaninu K. A. te da je on uhvaćen prilikom pokušaja bekstva iz Istanbula za Antaliju.

Da je policija uspela da dođe do glavnog osumnjičenog za ovaj zločin potvrdio je ovog petka pre podne i ambasador Turske u Beogradu, koji je o tome izvestio srpskog ministra policije Nebojšu Stefanovića.

Juče
Juče
http://www.youtube.com/watch?v=9K5iWBbJ2m0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track