MVP EVROLIGE: Bobiju ulica u Beogradu!

Zvezdin džin naterao zvezdaše na peticiju

MVP EVROLIGE: Bobiju ulica u Beogradu!

Košarka -
Div iz Boljevca Zanimljiva prepiska glumca Stefana Kapičića, Marjanovića i njegove supruge Milice o ideji da bulevar dobije ime po košarkašu

Kakva dominacija! Pardon, Bobinacija! On je najviši i najbolji igrač u Evroligi, rivali mu nisu ni do kolena. Zvezdin džin Boban Marjanović, po predlogu zvezdaša, trebalo bi i da dobije ulicu u prestonici Srbije!Sve je počelo idejom glumca Stefana Kapičića, koju je on podelio s pratiocima na Tviteru i Instagramu.- Bobiju Marjanoviću da se da ulica u Beogradu!!! Najveća!!! - napisao je sin legende Zvezde Dragana Kapičića.Da stvar postane zanimljiva pobrinula se Milica, Bobijeva supruga.- Hahaha, evo i ja sam - napisala je lepa gospođa Marjanović.Spektakl je tek počeo. Direktno iz Valensije u prepisku se uključio junak priče.- Ti si luda - napisao je Bobi uz gomilu poljubaca.Na kraju je pobedu, ipak, odnela lepša polovina.- Luda za tobom - odgovorila je i isplazila se Milica.Tu je završena ova zanimljiva konverzacija, ali priča o ulici za Bobinatora brzo se proširila među navijačima Zvezde. Sjajni Boljevčanin kupio je Delije fantastičnim igrama, ponašanjem, skromnošću... Tako je Bobi posle utakmice u Valensiji zagrlio jednog dečaka i podigao ga da zakuca loptu u koš. Igračina i ljudina.

Bobinacija... Marjanovićeva supruga sa prijateljicama
Bobinacija... Marjanovićeva supruga sa prijateljicama

Kalkulacije pred Top 16 bolje biti treći nego drugi PORAZIMA DO LAKŠIH RIVALASpektakl tek sledi. Prema trenutnom stanju u Top 16 fazi Evrolige, u Beograd stižu najbolji evropski klubovi! Naime, ako Zvezda ostane druga u grupi, u sledećoj rundi čekaju je Real, Barsa, PAO, Makabi, UNIKS, ponovo Galata i Alba. Crveno-beli obezbeđuju drugu poziciju s jednom pobedom u preostala dva meča (gostuju Olimpijakosu i čekaju Kahu). Zvezdi treće mesto u grupi donosi lakše rivale! Od „aždaja“ tu su CSKA i Olimpijakos, dok sa ostalim ekipama srpski predstavnik može ravnopravno da se nosi.Dakle, računica je prilično jasna. Pobeda protiv Kahe u Areni dovodi u Beograd krem evropske košarke, dok poraz znači manje atraktivne rivale, ali i mnogo veće izglede za plasman još jedan korak dalje.Apetiti porasli Nebojša Čović zacrtao nove ciljeveNEĆEMO SE ZADOVOLJITI SA TOP 16Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da će se klub boriti za nešto više od samog učešća u Top 16 fazi Evrolige, koju su crveno-beli obezbedili dva kola pred kraj prve faze takmičenja pobedom nad Valensijom (77:68) u petak uveče u Španiji.- Veoma sam srećan zbog plasmana u Top 16 fazu i ponosan na način na koji je taj fantastičan rezultat ostvaren - rekao je Čović i dodao:- Ne želimo da budemo samo učesnici, već želimo da se borimo za nešto više. Biću zadovoljan ako tim, kao i do sada, u svim mečevima bude pružao maksimum, a videćemo dokle to može da nas dovede. Zvezda ide svojim putem, ostvaruju se projektovani ciljevi, ali ove pobede i dobri rezultati ne smeju da nas dovedu u stanje euforije. Pred nama je još mnogo utakmica, mnogo izazova i još mnogo ciljeva koje želimo da ostvarimo - zaključio je Čović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track