(VIDEO) KOŠARKAŠI ZVEZDE PORUČUJU DELIJAMA: Neka se za Laboral traži karta više
Foto: KK CZ

Treba im podrška

(VIDEO) KOŠARKAŠI ZVEZDE PORUČUJU DELIJAMA: Neka se za Laboral traži karta više

Košarka -
Izabranici trenera Radonjića su podsetili da će se po ideji navijača koju su podržali Luka Mitrović, Čarls Dženkins, Jaka Blažič, Boban Marjanović i pojedinačne fotogradije navijača naći zalepljene na svaku od stolica u dvorani čime će se steći vizuelni utisak da na tribinama ima ljudi

Košarkaši Crvene zvezde pozvali su navijače da se uključe u akciju "Neka se za Laboral traži karta više", kojom će se pred meč evrolige sa Laboralom pomoći porodici ubijenog navijača srpskog kluba Marka Ivkovića, koji je stradao pre meča Galatasaraja i Zvezde u Istanbulu.

Igrači tima trenera Dejana Radonjića pozvali su "Delije"da slanje fotografile iskažu prkos i protest odluci Evrolige da se Zvezda zbog incidenata u Istanbulu kazni sa 50.000 evra i utakmicom igranja bez publike. Fotografije će po ideji navijača, koju su podržali: Luka Mitrović, Čarls Dženkins, Jaka Blažič, Boban Marjanović i ostali biti zalepljene na svaku od stolica u dvorani čime će se steći vizuelni utisak da na tribinama ima ljudi.

Poruka košarkaša glasi:

Da nijedna stolica ne bude prazna - samo sa vama smo pravi tim!

Košarkaši su pozvali navijače da kupe karte za meč sa Laboralom. Na karti je slika ubijenog Ivkovića s porukom: "Jagoda, živiš zauvek s nama".

http://www.youtube.com/watch?v=H52BTzz5-l8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track