BAHANALIJE: Luj Vilijams živi sa suprugom i devojkom

ZAVIDE MU SVI - NBA as priznao uporednu vezu

BAHANALIJE: Luj Vilijams živi sa suprugom i devojkom

Košarka -
Košarkaš Toronta uživa sa dve lepotice, jednu zove Plava, a drugu Crna. Javnost ga osuđuje, ali mu i zavidi
1 / 2

Nesvakidašnja priča stigla je pred Novu godinu iz Amerike. Košarkaš Toronto Reptorsa Luj Vilijams živi sa dve žene - venčanom suprugom i novom devojkom! Ešli Anderson i Ris Mičel znaju jedna za drugu, čak tvrde i da su najbolje prijateljice.

Razvrat... Ešli i Ris Luju za Novu godinu dovele još dve drugarice
Razvrat... Ešli i Ris Luju za Novu godinu dovele još dve drugarice

Da stvar bude još zanimljivija, Luj ih ne zove po imenu, već Ešli naziva Plava, a Ris Crna. Njima to očigledno ne smeta, a svoj život u harmoniji podelile su s ostatkom sveta prilikom proslave Nove godine, kad su im se pridružile još dve drugarice, pa je razvratni Luj mogao da uživa sa četiri supercice. Vilijams se u javnosti bez problema pojavljuje s obe devojke istovremeno. U Americi su brojni oni koju osuđuju njegov način života, mada ima i onih koji mu zavide.

Pronašle zajednički jezik.. Vilijamskova devojka (crnka) i supruga (plavuša)
Pronašle zajednički jezik.. Vilijamskova devojka (crnka) i supruga (plavuša)

Njegov saigrač iz Toronta Džej Ar Smit je preko svog Tviter naloga poručio:

- Lu, ako je ovo istina, svaka ti čast!Američki mediji provalili su Vilijamsa još u oktobru prošle godine, slikali ga sa dve devojke na bejzbol utakmicama, na vikendu na Nijagarinim vodopadima, pratili u večernjim izlascima, ali on nije želeo da komentariše svoj život sa Ešli i Ris.

Imaju dvoje deceEŠLI JE ALFA ŽENAKako pišu američki mediji, Luj Vilijams je zvanično u vezi sa Ešli, koja je po zanimanju frizerka i ima butik za decu „Trendi Mini“. Ris je došla kasnije, ali tek nakon što je sportista dobio saglasnost od Ešli, kojoj se dopalo da svog dečka deli s drugaricom. Naime, Ešli kao alfa žena ne želi da se odrekne raskošnog i luksuznog života koji ima sa slavnim košarkašem. Zanimljivo je da Luj i Ešli imaju dvoje male dece, dve devojčice Džejdu i Zoi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track