VUJOŠEVIĆ POSLE OLIMPIJE: Partizanov rekord su titule, niko nam ništa nije poklonio
Foto: Beta

Reakcija

VUJOŠEVIĆ POSLE OLIMPIJE: Partizanov rekord su titule, niko nam ništa nije poklonio

Košarka -
Sudija iz Makedonije nije dobro sudio, ali nije korektno pominjati sudije kao faktor na ovoj utakmici, rekao je trener Partizana

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je posle pobede nad Olimpijom (81:74) u Pioniru da je Mačvan doigrao ključnu ulogu, ali i publika.

Pionir je bio pun, a crno-beli su u samom finišu uspeli da obezbede pobedu.

"Jako važna utakmica za nas. Ova publika u ovom broju i ova energija je bila srazmerna važnosti meča. Mnogo smo svi radili svih ovih godina zajedno sa njima. Prepoznaju situaciju u kojoj je klub. Uz nas su kada je najteže, rekao je Vujošević, da bi potom prokomentarisao izjavu protivničkog trenera koji je rekao da Partizanu nije potrebna pomoć sudija.

"Nije nam niko bilo šta poklonio. Sudija iz Makedonije nije dobro sudio, ali nije korektno pominjati sudije kao faktor na ovoj utakmici".

Trener Partizana je potom posebno pohvalio Mačvana.

"Mačvan je odigrao presudnu ulogu kada se utakmica lomila. I ostali su igrali dobro, možda ne u prvom poluvremenu kada su igrači sa klupe više gledali na koš kada su ulazili u igru."

Vujošević je za kraj izjavio da neće odgovarati na prozivke iz suprotnog tabora, ali je izjavio.

"Za Partizan ništa nije gotovo. Partizanov rekord nije ne znam koliko pobeđenih utakmica, nego 13 uzastopnih titula".

Trener košarkaša Olimpije Aleš Pipan rekao je da nije zadovoljan odlukama sudija u završnici meča protiv Partizana.

„Prava prvenstvena utakmica, izjednačena do poslednjeg minuta. Nepotrebno je da sudije rešavaju utakmicu, jer Partizan ima dobru ekipu. Ne znači da su nezasluženo pobedili, ne želim da pričam o sudijama, ali tako je to izgledalo sa strane. Moramo da nastavimo da se borimo, sa ovakvim pristupom i igrom ne treba nikoga da se plašimo“, rekao je Pipan posle meča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track