VUJOŠEVIĆ PRED METALAC: Ako možemo da biramo izabraćemo Budućnost, ali bićemo četvrti
Foto: Sasa Pavlic

Trener Partizana uoči meča u Valjevbu

VUJOŠEVIĆ PRED METALAC: Ako možemo da biramo izabraćemo Budućnost, ali bićemo četvrti

Košarka -
Mislim da ćemo biti četvrti, Cedevita je odlična ekipa i favorit da zadrži treću poziciju na tabeli", rekao je Vujošević

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da njegova ekipa nikog ne izbegava u eventualnom polufinalu plej-ofa ABA, ali kada bi mogla da bira, izabrala bi Budućnost.

"Pričaju kako nam je Metalac učinio uslugu jer je pobedio Cedevitu da bismo mi izbegli Crvenu zvezdu. Mi nikoga ne izbegavamo, ali ako možemo da biramo izabraćemo Budućnost. Mislim da ćemo biti četvrti, Cedevita je odlična ekipa i favorit da zadrži treću poziciju na tabeli", rekao je Vujošević.

On je dodao da crno-beli ne smeju da potcene Metalac, jer je Valjevo i u vreme stare Jugoslavije bio košarkaški centar, sa posebnim stilom i šarmom.

"Metalac je napravio rezultat iznad svakog očekivanja. Verovatno ni ljudi iz kluba nisu mogli da predpostave da će biti na ovom mestu. Napravili su ekipu koja dobro fukcioniše. Mislim da smo bolji od Metalca i da ćemo to dokazati", rekao je Vujošević.

Prema njegovima rečima u tim Partizana vraća se Edo Murić, dok Nemanje Bezbradice neće biti u ekipi zbog problema sa skočnim zglobom.

Utakmica izmedu Metalca i Partizana igra se sutra od 19 sati u Valjevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track