(VIDEO) ŠOK U PARTIZANU: Gagić napustio trening, traži raskid ugovora
Foto: Saša Pavlić

Problemi za trenera Vujoševića

(VIDEO) ŠOK U PARTIZANU: Gagić napustio trening, traži raskid ugovora

Košarka -
Gagić je prema nezvaničnim informacijama ove sezone u nekoliko navrata odbija da igra na mečevima crno-belih, a pretpostavlja se da je loša finansijska situacija u klubu glavni razlog ovakve odluke

Košarkaš Partizana Đorđe Gagić zatražio je sporazumni raskid ugovora sa klubom Centar je napustio trening u dvorani Pionir, saopštio je klub.

Gagić je prema nezvaničnim informacijama ove sezone u nekoliko navrata odbija da igra na mečevima crno-belih, a pretpostavlja se da je loša finansijska situacija u klubu glavni razlog ovakve odluke centra Partizana.

On je u Partizan stigao iz Hemofarma u leto 2012. godine, a košarku je počeo da trenira u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a nastupa je i za ekipu Mornara.Za reprezentaciju Srbije nastupao je na Evropskom prvenstvu 2013. u Sloveniji.

Bojan Tanjević, koji je ispred agencije Interperformans zastupnik Đorđa Gagića, je bio zatečen pozivom Kurira.

"Od vas prvi put čujem tako nešto. Nemam komentar, kada budem razgovarao sa Đorđem, od koga želim da čujem šta se tačno dogodilo imaću više informacija. Do tada nemam komentar", rekao je Tanjević.

Istovremeno bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj je napustio Himki, ali se neće vratiti u Beograd već karijeru nastavlja u NBA ligi gde će igrati za Denver.

http://www.youtube.com/watch?v=IOMz_wMMyI4

Kurir sport / SOS kanal.net

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track