SEĆATE LI SE RAZE MUJANOVIĆ: Čuvena košarkašica opušta se u Srbiji
Foto: Marina Lopicic

Budno oko foto-reportera

SEĆATE LI SE RAZE MUJANOVIĆ: Čuvena košarkašica opušta se u Srbiji

Košarka -
Sa 202 centimetra bila je nerešiva enigma za rivale, a tri srebra - sa OI u Seulu, SP u Kuala Lumpuru i EP u Tel Avivu - dovoljno govore o snazi tadašnjeg tima, čija je okosnica bila upravo popularna Raza

Kad se u sećanjima vratimo u vreme kad je ženska košarka u staroj Jugoslaviji bila praćena i imala veliki značaj u svetu, moramo se setiti centra te reprezentacije Razije Mujanović. Sa 202 centimetra bila je nerešiva enigma za rivale, a tri srebra - sa OI u Seulu, SP u Kuala Lumpuru i EP u Tel Avivu - dovoljno govore o snazi tadašnjeg tima, čija je okosnica bila upravo popularna Raza.Četvorostruka najbolja košarkašica Evrope prethodnih dana boravila je u Srbiji, a budno oko Kurirovog foto-reportera spazilo ju je na proputovanju. Raza je na benzinskoj pumpi u blizini Pećinaca napravila predah i uz kaficu protegla svoje duge noge. Koliko da skupi snage i volje za nastavak putovanja.

Razi je društvo pravio muškarac (pretpostavljamo njen drugi suprug Izudin Gibanica). Bivšoj košarkašici je, sudeći po fotografijama, kafica baš prijala, a otkrili smo i da je jedna od onih koje vole da pokupe penu kašičicom i tako poboljšaju ukus popularnog napitka.(G. F.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track