PARTIZAN: Đorđe Gagić je izdajnik

Bes u Humskoj

PARTIZAN: Đorđe Gagić je izdajnik

Košarka -
Dok se košarkaš ne oglašava na društvenim mrežama se uveliko spekuliše da bi reprezentativac Srbije na Evrobasketu u Sloveniji 2013 godine mogao da pojača Crvenu zvezdu

Košarkaš Partizana Đorđe Gagić u utorak uveče je napustio trening i saopštio da više ne želi da bude deo tima šampiona Srbije, a u sredus se klub iz Humske javnosti obratio kratkim saopštenjem.

"Ovakav potez treba nazvati pravim imenom - izdaja. Ako se odabere trenutak kad je to najnezgodnije, onda se izabrao trenutak. To nije ni malo spontano, to je nečija računica. Nije ni malo slučajno da nas napusti centar, kada smo ostali na toj liniji najtanji. Izbor je bio nepogrešiv. Cela konstalacija događaja daje nam za pravo da možemo da sumnjamo.

Na osnovu sledećih poteza i odabira kluba za nastavak karijere, biće savršeno jasno ko stoji iza ovoga i ko na taj način realizuje svoje interese, jer ne verujemo da će samo na ovom da se završi. Situacija u Partizanu je takva da je lako biti izdajnik. Eliminacija Partizana je u toku, prepoznatljiva matrica se sada prebacuje na košarkaški klub", kaže se u saopštenju.

Dok se košarkaš ne oglašava na društvenim mrežama se uveliko spekuliše da bi reprezentativac Srbije na Evrobasketu u Sloveniji 2013. godine mogao da pojača Crvenu zvezdu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track