ČETIRI PUTA OPERISAN: Divčev saigrač se bori za život
Foto: Twitter

Pretrpeo težak srčani udar

ČETIRI PUTA OPERISAN: Divčev saigrač se bori za život

Košarka -
Nekadašnji NBA košarkaš u veoma kritičnom stanju nakon što se srušio tokom pregleda u bolnici

Nekadašnji NBA košarkaš, svojevremeno saigrač predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Vlada Divca, Entoni Mejson (49) bori se za život.

Čovek koji je za 13 sezona ostavio dubok trag u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, pretrpeo je težak infarkt pre nekoliko dana i od tada je već četiri puta operisan, a poslednji hirurški zahvat na njegovom srcu trajao je čak devet časova. Mejson je u karijeri igrao za šest klubova u NBA ligi - Njujork, Nju Džersi, Denver, Šarlot, Milvoki i Majami, proglašavan je za najboljeg šestog igrača lige, najveće uspehe postizao je noseći dres Niksa, ali je do Ol-star meča stigao kada je nastupao za Majami Hit. Kako se pojavila vest o teškom stanju nekadašnjeg košarkaša njegovi bivši saigrači su ispunili društvene mreže porukama podrške i molitvama za oporavak i pobedu u najvažnijoj životnoj borbi.

Prema nezvaničnim informacijama Mejsonu je pozlilo u bolnici tokom pregleda,a doktora je posetio zbog prekomerne težine, odnosno 40 kilograma viška u odnosu na idelanu težinu za njegovu visinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track