VESTERMAN: Evroliga je tužna bez Partizana
Foto: Kkpartizan.rs

VESTERMAN: Evroliga je tužna bez Partizana

Košarka -
Mislim da ne postoji mesto kao što je Pionir, gde se oseća takva energija i privrženost navijača svome klubu, istakao je francuski košarkaš

Bivši košarkaš Partizana Francuz Leo Vesterman uverava da je Evroliga mnogo izgubila Partizanovim izostankom.

''Evroliga je tužno takmičenje bez Partizana. Čudno mi je što nisam mogao da ih gledam ove godine u društvu najjačih klubova u Evropi, jer mislim da ne postoji mesto kao što je 'Pionir', gde se oseća takva energija i privrženost navijača svome klubu'', istakao je Vesterman.

I pored svih problema u kojima se Partizan još uvek nalazi, Leo Vesterman je uveren da će Partizan ne samo igrati Evroligu, već da će ovog proleća Vujoševićev tim nastaviti trofejni niz na ovim prostorima i da će osvojiti ''duplu krunu''!

''Uveren da ćemo ponovo uzeti titulu u ABA ligi i srpskom prvenstvu. Ne znam zašto bi se neko čudio da postanemo ponovo prvaci, valjda su ljudi do sada navikli na to'', jasan je Vesterman.

On je svoju prognozu izneo, a na košarkašima Partizana je sada da ne iznevere ni njegova, ali ni očekivanja brojnih navijača crno-belih. Ipak, čini se da će ove sezone ostvarenje najviših ciljeva za ekipu Partizana biti teže nego ikada u poslednjih 13-14 godina.

Kurir sport / Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track