BLAŽIČ: Presudila je odbrana
Foto: Tanjug

Kup Radivoja Koraća

BLAŽIČ: Presudila je odbrana

Košarka -
Ovo je samo polufinale, imamo još jednu utakmicu do trofeja. Biće teško, igrali smo s Megom ove sezone i tada je bilo teško, rekao je Slovenac

NIŠ - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras u Nišu da posle pobede nad Partizanom uvek ima zadovoljstva, ali je istakao da njegovu ekipu čeka još jedna utakmica do osvajanja trofeja u Kupu Radivoja Koraća.

"Savladali smo Partizan što je uvek velika stvar za nas. Ovo je ipak samo polufinale, sutra nas čeka još jedan meč, protiv kvalitetne ekipe Mege", rekao je Radonjić novinarima u Nišu.

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća, pošto su pobedili Partizan sa 76:67.

"Dobro smo krenuli u meč. Mogli smo čak i već0u prednost da steknemo u drugoj četvrtini... Partizan je na kraju ušao u meč, ali smo dobro reagovali. Odbranu smo držali svih 40 minuta. Pored dobre odbrane, bili smo dobri u realizaciji. Takvom igrom smo otišli u finale", kazao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Jaka Blažič je rekao da je večerašnji meč s Partizanom presudila jaka odbrana njegove ekipe.

"Ovo je samo polufinale, imamo još jednu utakmicu do trofeja. Biće teško, igrali smo s Megom ove sezone i tada je bilo teško", rekao je Blažič.

"Odbrana je presudila, igrali smo agresivno, zaustavili smo sve njihove igrače, a u napadu samo igrali dosta strpljivo... Mislim da smo zasluženo pobedili", dodao je Blažič.

Zvezda će sutra od 17.00 u finalu igrati protiv Mega Leksa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track