DEJAN MILOJEVIĆ: U sportu je potreba sreća, a mi je nismo imali
Foto: Saša Pavlić

Kup Radivoja Koraća

DEJAN MILOJEVIĆ: U sportu je potreba sreća, a mi je nismo imali

Košarka -
Verovao sam pre utakmice da nismo bez šanse i to se pokazalo, rekao je trener Mege

NIŠ - Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je njegovim košarkašima nedostajalo sreće u današnjem porazu od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća.

"Veći deo smo kontrolisali igru, igrali onako kako smo mi hteli, međutim, u sportu je potrebno i sreće, a mi je danas nismo imali. Ta trojka je izašla, Zvezda je pobedila... Ali, to je sport, idemo dalje", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Mega je u finalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu izgubila od Crvene zvezde sa 80:74 i tako drugu godinu uzastopno ostala bez trofeja posle poraza od istog protivnika.

"Verovao sam pre utakmice da nismo bez šanse i to se pokazalo. Znam da moja mlada ekipa ima hrabrosti da igra velike mečeve, a ovo danas jeste bio veliki meč", kazao je Milojević.

Najbolji igrač Mege Nenad Miljenović rekao je da je njegov tim odigrao veoma dobro i čestitao je Zvezdi na pobedi.

"Imali smo u poslednjem minutu šansu da pobedimo, što se mnogi nisu nadali pre utakmice, ali mi smo verovali... Odigrali smo svih 40 minuta onako kako smo hteli, ali nam je izašla ta trojka za vođstvo i Zvezda je slavila", rekao je Miljenović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track