SEKS I SPORT: Duško Vujošević zabranio igračima da viđaju Sandru Partizan
Foto: Sasa Pavlic

Starleta tema sastanka u Partizanu

SEKS I SPORT: Duško Vujošević zabranio igračima da viđaju Sandru Partizan

Košarka -
Navijačica crno-belih hvalila se da je u vezi s Milutinovim, što je razbesnelo Vujoševića

Najpoznatija navijačica kluba iz Humske Sandra Partizan javno se hvalila da je u vezi s košarkašem Nikolom Milutinovim, što se nije svidelo treneru Dušku Vujoševiću.Opšte je poznato da ova navijačica žudi da bude u društvu članova nekog iz Sportskog društva Partizan, pa s toga ne iznenađuje njeno povezivanje s mladim centrom crno-belih. Međutim, pošto je time počela javno da se hvali, ova plavuša može da zaboravi na druženje s košarkašima kluba za koji navija. I to sve zbog jednog tvita...- Trenutno sam na vezi s Milutinovim - napisala je Sandra Partizan i ustalasala javnost.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Na konferenciji posle utakmice crno-belih protiv Zadra Duško Vujošević je izrazio negodovanje zbog dovođenja u vezu njegovih igrača sa starletom.- Piše se o nekakvoj Sandri Partizan, po Tviteru izlaze razne glupost - kivno je rekao Vujošević.Trener crno-belih ostao je nedorečen, baš kao i kod naredne izjave.- Lažno se interpretira izjava da smo primili pogrešnu vakcinu. Možda je lošu vakcinu primio mali čovek s velikom torbom, primio je vakcinu kao mali i zato je ostao mali - podigao je tenziju iskusni stručnjak, po običaju, pred ključne mečeve u sezoni.A dan posle utakmice i ove konferencije, saznajemo, Duško Vujošević je zabranio igračima da se viđaju sa Sandrom Partizan.

Često sa sportistimaSAVO JE NAZVAO KREMBILKOMSandra Partizan dovođenja je u vezu s brojim sportistima koji su igrali i koji još uvek igraju za Partizan. Tako se javno hvalila da boravi u karantinu s fudbalerima pred njihov meč protiv Borca u Čačku! Nedavno su objavljenje njene fotografije u društvu Save Miloševića, što je razljutilo legendarnog fudbalera koji je Sandru nazvao krembilkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja