DVA PARTIZANOVCA I JEDAN ZVEZDAŠ: Pogledajte ko se nalazi u idealnom timu Jadranske lige
Foto: Abaliga.com

Izabrana najbolja petorka

DVA PARTIZANOVCA I JEDAN ZVEZDAŠ: Pogledajte ko se nalazi u idealnom timu Jadranske lige

Košarka -
Idealnu petorku regionalne lige, kako je danas objavljeno na sajtu tog takmičenja, izabrali su navijači i treneri svih klubova

BEOGRAD - Najbolju petorku košarkaške Jadranske lige čine Malkolm Armsted iz Krke, igrač Budućnosti Suad Šehović, Aleksandar Pavlović i Milan Mačvan iz Partizana i centar Crvene zvezde Boban Marjanović. Idealnu petorku regionalne lige, kako je danas objavljeno na sajtu tog takmičenja, izabrali su navijači i treneri svih klubova. Najviše glasova dobio je Marjanović, pošto je za njega glasalo čak 83 odsto trenera i 54 odsto navijača. Košarkaš Krke Malkom Armsted je, ako je suditi prema glasovima trenera i navijača, najbolji plejmejker Jadranske lige. Za njega je glasalo 33 odsto trenera. On je u trci za mesto u idealnoj petorci pobedio košarkaša Zvezde Markusa Vilijamsa. Najbolji bek lige je igrač Budućnosti Suad Šehović sa 25 odsto glasova trenera.

Košarkaši Partizana Aleksandar Pavlović i Milan Mačvan dobili su po 58 odsto glasova trenera i tako dobili svoje mesto u idealnoj petorci lige. Plej-of Jadranske lige počinje 14. aprila, a u polufinalu se sastaju Crvena zvezda i Partizan, odnosno Budućnosti i Cedevita.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track