(VIDEO) OKLIZNUO SE: Pogledajte kako se povredio Dven Vejd
Foto: Beta/AP

Kobni detalj

(VIDEO) OKLIZNUO SE: Pogledajte kako se povredio Dven Vejd

Košarka -
Ništa se značajno nije promenilo, sve je isto kao i u prethodnim slučajevima. Nastavljam sa tretmanom pa ćemo videti kako će se situacija odvijati, rekao je Vejd

Košarkaši Majamija se sa Bruklin Netsima bore za poslednje mesto na NBA Istoku koje vodi u plej-of, a veliki problem ekipi sa Floride može da bude povreda Dvejna Vejda.

On se povredio sredinom druge deonice, kada je posle duela sa Imanom Šampertom ostao u raskoraku i nezgodno udario levo koleno.

"Udario je koleno, nezgodno je proklizao i udario ga je od parket. Lekari su mu uradili tretman ledom tokom celog drugog poluvremena", rekao je trener Majamija Erik Spolstra.

"Ništa se značajno nije promenilo, sve je isto kao i u prethodnim slučajevima. Nastavljam sa tretmanom pa ćemo videti kako će se situacija odvijati", rekao je Vejd, koji je nekoliko puta povređivao kolena obe noge.

Majami je poražen na domaćem terenu od Klivlenda (114:88), pa sada zauzima deveto mesto sa 34 trijumfa i 41 porazom, dok ekipa iz Njujorka ima jedan poraz manje.

http://www.youtube.com/watch?v=rujr41pJxXk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track