ZVEZDA ČEKA PAO U PAKLU PIONIRA: Radonjić veruje u spektakl i pobedu crveno-belih
Foto: Koki

"Zeleni" gostuju u Beogradu

ZVEZDA ČEKA PAO U PAKLU PIONIRA: Radonjić veruje u spektakl i pobedu crveno-belih

Košarka -
Utakmica 14. kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Panatinaikosa igra se sutra od 20.45 sati u dvorani Pionir

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se nada da će njegov tim odigrati još jednu spektakularnu utakmicu u Evroligi i pobediti Panatinikos na oproštaju od elitnog klupskog takmičenja.

"Dolazi nam Panatinaikos protiv kojeg završavamo ovogodišnje izdanje Evrolige. Grci su višestruki prvaci Evrope, spoj su isksunih, mladih i talentovanih košarkaša, napredovali su pod vođstvom trenera Ivanovića, a predvodi ih Dijamantidis. Želimo da odigramo na najbolji mogući način i savladamo Panatinaikos, što bi bila kruna igranja u Evroligi", rekao je Radonjić.

Radonjić je istakao da su svi igrači spremni nakon što su se od povreda oporavili Branko Lazić i Markus Vilijams.

"Panatinaikos je do sada napravio odličan posao, ali su porazom od Albe došli u situaciju da u Beogradu moraju da pobede. Crvena zvezda će takođe biti veoma motivisana i odigraće još jedna bitan meč", rekao je Radonjić i dodao da u ovom trenutku ne razmišlja o početku polufinalne serije plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Crngorski stručnjak rekao je da je počastvovan što je drugu godinu zaredom proglašen za najboljeg trenera u regionalnom takmičenju.

"Nagrada je posledica kvalitetnih igara tokom cele sezone pošto smo osvojili prvo mesto sa samo dva poraza, ogromnog rada i posvećenosti celog stručnog štaba i trenera, ali i obaveza da ostvarimo naše ciljeve do kraja sezone", zaključio je Radonjić.

Utakmica 14. kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Panatinaikosa igra se sutra od 20.45 sati u dvorani Pionir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track