EVROLIGO, STIŽEMO: Zvezdaši se napili od sreće
Foto: D

Crveno-beli lumpovali do jutra

EVROLIGO, STIŽEMO: Zvezdaši se napili od sreće

Košarka -
Igrači s navijačima na Dorćolu obeležili pobedu nad Partizanom, a potom se uputili u ludi noćni provod

Košarkaši Crvene zvezde proslavili su pobedu nad Partizanom i plasman u Evroligu, prvo s navijačima ispred bazena SC Milan Gale Muškatirović, a potom i u jednom od prestoničkih klubova.Posle meča u Pioniru crveno-bele sačekalo je oko 400 navijača, koji su bili oduševljeni zbog uspeha izabranika Dejana Radonjića. Uz pesmu i baklju zvezdaši su se radovali što će i treću godinu igrati u Evroligi i što su bili bolji od najljućeg rivala. A tokom slavlja košarkašima Zvezde se omakla i neprinerena pesma koja vređa Partizan.Radonjić otišao kući- Indija, Pakistan, svima nama... - pevali su zajedno igrači i navijači.Posle druženja s navijačima, crveno-beli uputili s se ka jednom od beogradskih ugostiteljskih objekata gde je bilo na programu „treće“ poluvreme. Neki su, pak, zbog umora otišli kućama.Dobar provod Nikola Kalinić ovekovečio je fotografijom s Jakom Blažičem, koju je podelio s pratiocima na Instagramu.Čeka se rival u finalu- Slovenačka glava. Šminka - napisao je sjajni košarkaš, a od pratilaca je bio zatrpan čestitkama.Nisu zvezdaši „zaglavili“ do kasno. Razlog je što misija nije završena do kraja. Već danas crveno-bele čekaju novi treninzi, a prvi meč finalne serije ABA lige zakazan je za subotu. Pre toga, u sredu (18.30), Zvezda će saznati ime rivala u finalu posle majstorije u Podgorici između Budućnosti i Cedevite.

Nije se naljutioKALINIĆ: GROBARI, DOBRA ŠALANavijači Partizana izneli su uvredljiv transparent na račun Nikole Kalinića. Uz logo jedne kompanije sportske opreme, Grobari su napisali „Vrati Najkiju usta, Kalina“.- Jeste malo bez veze, ali svaka čast navijačima Partizana. Našalili su se sa mnom na originalan način i nisam se naljutio - izjavio je Kalinić.

KOŠARKAŠI ZVEZDE NA TVITERUJaka Blažič- Takoo jeee!!! Bravo, momciii!!! Idemooo dalje!!!Majk Cirbes- Ovo se zove timski rad. Finale!Nikola Kalinić- Nisu nas slomile ove teške godine...Markus Vilijams- Još tri utakmice... I gotov posao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track