(VIDEO) SAGNI GLAVU, BRE: Ovako se u svlačionici Fenerbahčea slavi odlazak na F4

Zanimljivosti

(VIDEO) SAGNI GLAVU, BRE: Ovako se u svlačionici Fenerbahčea slavi odlazak na F4

Košarka -
U timu trenera Obradovića Bogdanović, Bjelica, Veseli, Preldžić i Žorić govore srpski, a ostatak tima razume ako ništa drugo ono najpopularnije glagole našeg jezika

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su u Tel Avivu ekipu Makabija rezultatom 75:74 i sa ukupnih 3:0 eliminisali Izraelce u četvrtfinalu Evrolige.

Fenerbahče je prvi tim koji je izborio plasman na fajnal - for u Madridu, a jedan turski klub će prvi put od 2001. i Efesa igrati na završnom turniru

Ekipa trenera Željka Obradovića do trijumfa je došla u uzbudljivoj završnici i dodatnih pet minuta pošto u regularnom delu meč nije bilo pobednika - 65:65. Najbolji u redovima Fenerbahčea bio je Nikos Zizis sa 19 poena, 15 je postigao Endrju Gaudlok, a 12 Jan Veseli. Srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica susret su završili sa osam, odnosno pet poena.

Završni turnir Evrolige biće održan od 15. do 17. maja u glavnom gradu Španije. "Fajnal for" u Madridu biće 14. učešće na završnim turnirima Evrolige za Željka Obradovića, koju je osvajao osam puta kao trener. Jednom je na "fajnal foru" učestvovao i kao igrač, a po svim ovim uspesima je rekorder u Evropi.

http://www.youtube.com/watch?v=sVHXsZuakkE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track