(VIDEO) Pogledajte opštu tuču košarkaša FMP-a i Vojvodine, meč završen 5 na 4
Foto: Kls.rs

Novosađani slavili sa igračem manje

(VIDEO) Pogledajte opštu tuču košarkaša FMP-a i Vojvodine, meč završen 5 na 4

Košarka -
Na 40 sekundi pre kraja utakmice izbio incident posle kojeg je mnogo igrača isključeno

Na utakmici četvrtog kola košarkaške Superlige Srbije između FMP Železnika i Vojvodine izbila je opšta tuča!

Do incidenta je došlo 40 sekundi pre kraja, pri vođstvu gostiju od četiri poena, kada je igrač FMP-a Danilo Ostojić udario igrača Vojvodine Aleksandra Bursaća, onda su se potukli igrač Vojvodine Miloš Grubor i igrač FMP-a Stefanom Lazarevićem, koji je zadobio i povredu ruke. Zatim se u tuču umešao veliki broj košarkaša oba tima.

Sudijski trio Obrknežević - Nikolić - Arsenijević isključio je posle incidenata vinovnike tuče, pa je meč završen igrom "pet na četiri", u kojoj su Novosađani, iako sa igračem manje, ostvarili pobedu:

FMP - Vojvodina 72:79 (21:26, 20:13, 18:19, 13:21)

Vojvodina je tako ostvarila treću pobedu u četvrtom kolu Superlige Srbije, a FMP-u je to drugi uzastopni poraz, jer je tokom nedelje izgubio i od Partizana.

Najefikasniji na utakmici bio je igrač Vojvodine Jovan Novak sa 24 poena, kojima je dodao i pet skokova. Kod domaćina bolji od ostalih bio je Davidović sa 14 poena i čak 12 skokova.

Utakmica je protekla u agresivnoj i nervoznoj igri. Klupi gostiju dosuđena je tehnička greška u finišu, a u prvoj četvrtini je tehničku zaradio i Milan Gurović, trener momaka iz Železnika.

http://www.youtube.com/watch?v=Lbj79rOlq-0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track