ZLATKO ZAHOVIČ: Grobari iz Slovenije će pomoći KK Partizan
Foto: FK Partizan

Legenda crno-belih nije imuna

ZLATKO ZAHOVIČ: Grobari iz Slovenije će pomoći KK Partizan

Košarka -
Gde god živeli i čime god se bavili mi "Grobari" dužni smo da priskočimo u pomoć našim košarkašima, sada kada im je najpotrebnije, rekao je aktuelni direktor Maribora

Vest o akciji "Grobara" za prikupljanje novčane pomoći egzistencijalno ugroženom Košarkaškom klubu Partizan stigla je i do Slovenije. Nekada sjajni igrač fudbalske sekcije crno-belih Zlatko Zahovič, poslednjih godina veoma uspešan direktor FK Maribor, rešio je da pruži konkretnu pomoć ekipi trenera Duška Vujoševića.

"Neprijatno mi je da javno pričam o svojoj nameri. Verovao sam da neće stići do novinara, jer nemam potrebu za ličnim eksponiranjem te vrste. Ali, ako će moja rešenost da pomognem Košarkaškom klubu Partizan stvarno imati domino efekat, kao što kažete, onda mi ostaje samo da potvrdim vaša saznanja. Da, priključiću se akciji navijača. Gde god živeli i čime god se bavili mi "Grobari" dužni smo da priskočimo u pomoć našim košarkašima, sada kada im je najpotrebnije. Svako spram svojih mogućnosti. Da i na taj način pokažemo ljubav i odanost klubu. I zahvalnost za sve trenutke sreće koje nam je pružio. Imam sreću da su velika većina mojih prijatelja "Grobari", ništa manje od mene privrženi crno-belima. Sabraćemo se u zajedničkoj akciji slanja pomoći našem Partizanu. Korak po korak i navijači će izmiriti tih četiri miliona evra", rekao je Zlatko Zahovič specijalno za Goal.

Prethodnih dana javno su na pomoć Košarkaškom klubu Partizan pozvali fudbaler Aleksandar Mitrović, košarkaš Nikola Peković i rukometaš Ivan Dimitrijević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track