DRUGA POBEDA NA TURNIRU: Košarkašice savladale Francusku u Lionu
Foto: KSS

Sjajna igra izabranica Marine Maljković

DRUGA POBEDA NA TURNIRU: Košarkašice savladale Francusku u Lionu

Košarka -
Najefikasnija u trijumfu selekcije Srbije bila je Ana Dabović sa 12 poena i tri skoka, dok je Milica Dabović upisala poen manje

Srpske košarkašice ostvarile su i drugu pobedu na turniru u Lionu, pošto su slavile protiv selekcije domaćina Francuske sa 64:63. (12:22, 18:12, 22:13, 12:16).

Meč je odigran u čuvenoj dvorani Tonija Parkera "Astrobalu" u okviru turnira. Prvog dana Srbija je savladala Slovačku, a u subotu je na programu utakmica protiv Velike Britanije.Najefikasnija u trijumfu selekcije Srbije bila je Ana Dabović sa 12 poena i tri skoka, dok je Milica Dabović upisala poen manje. Dvocifrene su bile i Nevena Jovanović i Danijel Pejdž, koje su upisale po deset poena, kao i pet, odnosno šest skokova.Reprezentaciju Srbije u subotu od 16.30 očekuje susret sa Velikom Britanijom, koja je ranije tokom dana pobedila Slovačku sa 60:51. Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Rumuniji igraće se od 11. do 28. juna, a Srbija će se takmičiti u grupi C sa Hrvatskom, Letonijom, Rusijom i Velikom Britanijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track